Open Dagen kruidencursus en Tuin 18 juli gaat niet door

Op de volgende locaties worden er open dagen van de kruidencusus gehouden

Oosterblokker  verplaatst naar

za 24 en zo 25 juli van 10 – 16 uur staat onze kruidentuin open voor bezichtiging.

Ben je benieuwd wat kruiden allemaal kunnen betekenen voor de mens, kom dan naar één van onze open dagen. Trudy van Diepen geeft een lezing over kruiden die het immuunsysteem versterken. Aansluitend geven we een rondleiding door de kruidentuin en vertellen over de geneeskracht, leuke feitjes, gekke gebruiken en verhalen uit de oudheid over de kruiden die in onze kruidentuin staan te pronken en pralen. In ons winkeltje zijn kruidenproducten te koop. Ook kun je op deze dagen informatie inwinnen over onze 2-jarige basisopleiding kruidengeneeskunde, 1-jarige kruidencursus voor beginners en kun je kennis maken met onze docenten.

Door de coronamaatregelen kan onze jaarlijkse markt helaas niet doorgaan, en zijn we ook genoodzaakt om een maximaal aantal mensen tegelijk te ontvangen. Vandaar dat we je, als je wilt komen moeten vragen om je aan te melden en bij ziekte vragen je af te melden.

Je kunt je aanmelden via de mail: annetkruidenadvies@quicknet.nl  bellen mag ook 0229-245921.

We werken tijdens de open dagen in tijdvlakken:

  • Groep 1 ’s morgens van 10:00 tot 12:00
  • Groep 2  ’s middags van 13:30 tot 15:30.

Je bent van Harte Welkom; de toegang is gratis. Wel Corona regels in acht nemen.

Zuiderdracht 14
Oosterblokker

 

Haaren – 20 juni –

Deze dag wordt gehouden in het leslokaal in de tuin van Het Kruidenrijk.
Tussen 12 en 16 uur is er gelegenheid om kennis te maken met docenten, de cursusruimte, de kruidentuin, het lesmateriaal en cursusboek.
Enkele studenten zullen aanwezig zijn om hun ervaring met u uit te wisselen.
Later is er ook op onze Open Tuindagen op 18 juli, nog cursusinfo te verkrijgen.

Haaren – 18 juli –

Op zondag 18 juli van 12.00 tot 16.00 uur is er een Open Dag van de Kruidentuin. U kunt de mooie vorm van de tuin en de rijkdom aan bloeiende kruiden bezichtigen. De tuin is juist nu erg mooi. Er zijn kleine rondleidingen, . De drogerij kan worden bekeken. Er is ook nog informatie te vinden over onze kruiden cursussen. Enkele studenten zullen aanwezig zijn om hun ervaring met u uit te wisselen. Verder kunt U al onze producten bekijken en kopen in de Tuinwinkel. Op ons terras kunt u kruidenthee drinken of een lekker sapje en taartje nuttigen.

Op deze dag is er ook muziek te beluisteren in de tuin. De band Makas maakt Anatolische muziek in de Bloem over onrecht, vriendschap en liefde. Ze krijgen daarvoor subsidie van het fonds van de Podiumkunsten. Het project heet Balkonscenes. meer info over de band te vinden via deze link: Makas Band

De Corona maatregelen moeten in acht worden genomen.

Door de coronamaatregelen zijn we ook genoodzaakt om een beperkt aantal mensen tegelijk te ontvangen. 

Bij drukte kunt u altijd wandelen en genieten in onze Gaarde.

 

Onze kruidentuin met leslokaal ligt aan de Kapelweg 9,
5076 TK in Haaren.

Amsterdam is vol

Op zondag 20 juni van 11.00 tot 16.00 uur is er een open dag voor de vakopleiding in de cursusruimte.

Er is gelegenheid om kennis te maken met de docenten en het lesmateriaal. Dit is een unieke gelegenheid om de sfeer te proeven en ervaringen uit te wisselen. U bent van Harte welkom!

Door de coronamaatregelen zijn we ook genoodzaakt om een maximaal aantal mensen tegelijk te ontvangen. Vandaar dat we je, als je wilt komen moeten vragen om je aan te melden en bij ziekte vragen je af te melden.

Je kunt je aanmelden via de mail:

Kruidenschool: ghjboots@kpnmail.nl


De Kruidenschool
Nieuwendammerkade 24 E1,
1022 AB Amsterdam
Updating…
  • Geen producten in je winkelwagen.