In onze webwinkel betaal je na ontvangst, geldt niet voor nieuwe klanten.

Open dagen kruidencursussen

Oosterblokker

Op za 19 en zo 20 juni van 10 – 16 uur staat onze kruidentuin open voor bezichtiging.

Ben je benieuwd wat kruiden allemaal kunnen betekenen voor de mens, kom dan naar één van onze open dagen. Trudy van Diepen geeft een lezing over kruiden die het immuunsysteem versterken. Aansluitend geven we een rondleiding door de kruidentuin en vertellen over de geneeskracht, leuke feitjes, gekke gebruiken en verhalen uit de oudheid over de kruiden die in onze kruidentuin staan te pronken en pralen. In ons winkeltje zijn kruidenproducten te koop.

Ook kun je op deze dagen informatie inwinnen over onze 2-jarige basisopleiding kruidengeneeskunde, 1-jarige kruidencursus voor beginners en kun je kennis maken met onze docenten.

Door de coronamaatregelen kan onze jaarlijkse markt helaas niet doorgaan, en zijn we ook genoodzaakt om een maximaal aantal mensen tegelijk te ontvangen.

Vandaar dat we je, als je wilt komen moeten vragen om je aan te melden en bij ziekte vragen je af te melden. Je kunt je aanmelden via de mail: annetkruidenadvies@quicknet.nl  bellen mag ook 0229-245921.

We werken tijdens de open dagen in tijdvlakken:

Groep 1 ’s morgens van 10:00 tot 12:00 en

Groep 2  ’s middags van 13:30 tot 15:30.

Adres: Zuiderdracht 14 Oosterblokker

Je bent van Harte Welkom; de toegang is gratis. Wel Corona regels in acht nemen.

Haaren

Op zondag 20 juni is er een Open Dag van de Vakopleiding Kruidengeneeskunde.
Deze dag wordt gehouden in het leslokaal in de tuin van Het Kruidenrijk.

Tussen 12 en 16.00 uur is er gelegenheid om kennis te maken met docenten, de cursusruimte, de kruidentuin, het lesmateriaal en cursusboek. Enkele studenten zullen aanwezig zijn om hun ervaring met u uit te wisselen. Later is er ook op onze Open Tuindagen bv 5 juli, nog cursusinfo te verkrijgen.

Onze kruidentuin ligt aan de
Kapelweg 9
5076 TK in Haaren.

Amsterdam 

Op zondag 20 juni van 12.00 tot 16.00 uur is er een open dag voor de vakopleiding in de cursusruimte. Er is gelegenheid om kennis te maken met de docenten en het lesmateriaal. Dit is een unieke gelegenheid om de sfeer te proeven en ervaringen uit te wisselen.

De Kruidenschool
Nieuwendammerkade 24 E1
1022 AB Amsterdam

U bent van Harte welkom!