Open tuin dagen

Haaren 2021

Op zondag 18 juli van 12.00 tot 16.00 uur is er een Open Dag van de Kruidentuin. U kunt de mooie vorm van de tuin en de rijkdom aan bloeiende kruiden bezichtigen. De tuin is juist nu erg mooi. Er zijn rondleidingen, . Er is informatie te vinden over onze kruiden cursussen. Verder kunt U al onze producten bekijken en kopen, kruidenthee drinken, een lekker sapje en taartje nuttigen.
De Corona maatregelen moeten in acht worden genomen.

Onze kruidentuin ligt aan de 5076 TK Kapelweg 9, een zandweg achter `t Eind in Haaren.
Wegwijzers in het dorp helpen u op weg.

Oosterblokker

Op za 19 en zo 20 juni van 10 – 16 uur staat onze kruidentuin open voor bezichtiging.

Ben je benieuwd wat kruiden allemaal kunnen betekenen voor de mens, kom dan naar één van onze open dagen. Trudy van Diepen geeft een lezing over kruiden die het immuunsysteem versterken. Aansluitend geven we een rondleiding door de kruidentuin en vertellen over de geneeskracht, leuke feitjes, gekke gebruiken en verhalen uit de oudheid over de kruiden die in onze kruidentuin staan te pronken en pralen. In ons winkeltje zijn kruidenproducten te koop.

Ook kun je op deze dagen informatie inwinnen over onze 2-jarige basisopleiding kruidengeneeskunde, 1-jarige kruidencursus voor beginners en kun je kennis maken met onze docenten.

Door de coronamaatregelen kan onze jaarlijkse markt helaas niet doorgaan, en zijn we ook genoodzaakt om een maximaal aantal mensen tegelijk te ontvangen.

Vandaar dat we je, als je wilt komen moeten vragen om je aan te melden en bij ziekte vragen je af te melden. Je kunt je aanmelden via de mail: annetkruidenadvies@quicknet.nl  bellen mag ook 0229-245921.

We werken tijdens de open dagen in tijdvlakken:

Groep 1 ’s morgens van 10:00 tot 12:00 en

Groep 2  ’s middags van 13:30 tot 15:30.

Adres: Zuiderdracht 14 Oosterblokker

Je bent van Harte Welkom; de toegang is gratis. Wel Corona regels in acht nemen.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.