In onze webwinkel betaal je na ontvangst, geldt niet voor nieuwe klanten.

Welkom bij Het Kruidenrijk

In deze corona tijd kunt u veilig bij onze Tuinwinkel terecht in Haaren.
Deze winkel is op alle dagen van 9 tot 17 open, zondag gesloten.
Er zijn ook kruidenplantjes te koop. Wandelen in onze kruidentuin is mogelijk.

Het Kruidenrijk is al 27 jaar een modern kleinschalig, educatief en productief kruidenbedrijf dat zelf vele biol. geneeskrachtige kruiden verbouwt in eigen tuin, droogt, verkleint en verwerkt tot een groot aantal gezonde kruidenproducten.

De kruiden worden geproduceerd volgens de biologische methode (eco) dat wil zeggen er worden geen synthetische bestrijdingsmiddelen en geen kunstmest gebruikt en er wordt niet alleen van de Aarde genomen maar ook veel teruggegeven

In  onze Webwinkel of in onze Tuinwinkel kunt u deze kruidenmiddelen kopen.

We geven scholing over geneeskruiden in diverse cursussen, workshops en onze gedegen 4 jarige Vakopleiding Kruidengeneeskunde, ingedeeld in modules van 2 jaar, die te volgen is te Haaren(NBr), Oosterblokker(NH) en Amsterdam.

We hebben een zeer goed kruidenboek samengesteld “Signatuur en Eigenschappen van Kruiden” waarin op een overzichtelijke en praktische manier onze kennis van kruiden beschreven wordt (11e druk 2015). Er is nu ook een Kruidenbundel: Signatuur en Eigenschappen deel 2 (3e uitgebreide druk apr 2020) in kleur waarin de resterende kruiden worden beschreven.

Onze tuin is zo aangelegd dat het voor de mens, dier en kruid een aangename plek is om te zijn en om te werken.

Het is in de lente en zomer een bezoekje zeker waard.

Bekijk ook de overnachtingsmogelijkheden en Bed en Breakfast  het Bergkristal