Routebeschrijving

Routekaart en routebeschrijving naar de tuin & de winkel en het kantoor van Het Kruidenrijk.


Klik hier voor een tekening van de route (om te printen).

Routebeschrijving naar de tuin

Adres: Kapelweg 9
5076 TK Haaren (NBr.) Let op je moet in Haaren zijn!

Via Breda en Tilburg
Als je uit de richting Breda komt, rij je via Tilburg. Vanaf Tilburg volg je de N 65 naar Den Bosch. Dan neem je de tweede afslag Haaren. Dit is bij het kruispunt met Helvoirt. Volg deze Helvoirtseweg tot in het centrum van Haaren. Dan rechtdoor rijden en bij het bordje Boxtel‑Eindhoven linksaf. Je komt dan langs super M.T en je volgt deze weg = de Haarendijk. Waar de weg een scherpe bocht naar rechts maakt ga je rechtdoor. Dit is de Kapelweg. Na een paar honderd meter wordt de verharde weg een zandpad. De kruidentuin ligt dan aan de linkerkant.

Via Eindhoven
Als je uit de richting Eindhoven komt volg je de snelweg A2 naar Den Bosch. Neem de afslag Esch. Volg de weg door Esch, richting Haaren. Je komt Haaren binnen via de Belversestraat. Neem de eerste afslag rechts. Dit is het Eind. Volg de weg, deze maakt eerst een bocht naar rechts en dan een bocht naar links. In deze bocht is een kleine weg naar rechts; dit is de Kapelweg . Volg de Kapelweg die na een paar honderd meter zandpad wordt; de tuin ligt dan aan de linker kant.

Via Den Bosch
Vanaf Den Bosch neem je de weg naar Tilburg de N65. Je neemt de afslag Haaren bij Helvoirt. Volg deze Helvoirtseweg tot in het centrum van Haaren. Dan rechtdoor rijden en bij het bordje Boxtel‑Eindhoven linksaf. Je komt dan langs super M.T en je volgt deze weg = de Haarendijk. Waar de weg een scherpe bocht naar rechts maakt ga je rechtdoor. Dit is de Kapelweg. Na een paar honderd meter wordt de verharde weg een zandpad. De kruidentuin ligt dan aan de linkerkant.

Openbaar vervoer Bus 140
Met de bus: lijn 140 vanuit Den Bosch of vanuit Tilburg. De bussen rijden eens in het uur; raadpleeg de inlichtingen. Uitstappen: halte Haarendijk.

Routebeschrijving naar het kantoor

Adres: Burg de Ruyterstraat 30
5076 GB Haaren

Routes zijn bijna hetzelfde alleen bij bordje Boxtel-Eindhoven niet linksaf maar rechtdoor ri. Oisterwijk, na 1e verkeersdrempel 1e straat rechts. Aan woonhuis nr 30 ligt kantoor en in de winter de winkel. Met de bus tot aan halte in het dorp en dan lopend verder.

Cursussen 2017

Volg ons op

Voor meer informatie over onze kruidencursussen:

Producten

In onze Webwinkel kunt u onze goede en biologische produkten aanschaffen.

We zijn snel en betrouwbaar.

Open Dagen

Klik een locatie bij u in de buurt aan:

Bedrijfsgegevens

Hier vindt u oa ons adres en bankgegevens